Как да персонализирам книга?

Как да персонализирам книга?Нашите книги са в два варианта – персонализирани само по име или персонализирани по име и снимка на детето.

Книги, персонализирани само по име

Този вариант е много удачен, когато нямате подходяща снимка на детето. Книжката ще съдържа името му и лично послание. За целта трябва да попълните полето за име и да изберете пола, а също така да изберете послание и от кого е подаръка.

Книги, персонализирани по име и снимка

В този вариант освен име, пол, послание и от кого е подаръка, ще трябва да имате и подходяща снимка в анфас на детето.

Каква снимка да избера?

Пазите ли снимката на детето ми?

Процесът минава през няколко стъпки:

Позициониране на снимка в полето1. Изберете снимка и я поставете така, че лицето на детето да пасва максимално добре на зададения овал. Можете да разтягате, събирате, местите и въртите снимката, като използвате показаните сини квадратчета. Ако кликнете извън снимката, те ще се скрият, за да можете да видите изображението без тях. Кликнете върху снимката, за да ги покажете отново.

2. Когато сте готови, натиснете бутона „Продължете“.

Финални корекции на илюстрацията3. На следващата стъпка ще видите вече нарисуваното лице на детето, поставено върху илюстрация от избраната книжка. Тук отново ще можете да донаместите лицето, използвайки същите опции и контроли. Когато сте удовлетворени от резултата, натиснете бутона „Вижте книжката“.

Илюстрацията вече е в книгата4. На екрана ви ще се покаже цялата книга с всички страници. Можете да я разгледате и прочетете, да видите точно как изглежда нарисуваното лице и ако сте щастливи от това, което виждате – можете да пристъпите към поръчка.

5. Ако резултатът не е това, което очаквате, можете да се върнете на стъпка 1 и да изберете друга снимка.

Ако изпитвате затруднения или имате накакъв технически проблем, не се колебайте да се свържете с нас.